Telefon 
69 89 86 00 
E-mail 
post@lundeby.no 

Startsiden

Tjenester Forespørsel Veibeskrivelse Om oss Kontaktinfo
Norges største på plastpakking og adressering
Lundeby Mailing har spesialisert seg på plastpakking, konvoluttering og adressering med ulike maskinelle og manuelle bilag.
Flere tiårs erfaring med distribusjon av trykksaker har resultert i en effektivt og strømlinjeformet produksjon. 
  T J E N E S T E R
 Plastpakking
 Adressering
 Konvoluttering
 Digitaltrykk
 Fakturaprint
 Databehandling
 Lagring
 Manuell pakking
 Distribusjon
 Porto
 Andre tjenester

P L A S T P A K K I N G

Plastpakking er en populær og kostnadseffektiv måte å pakke DM’er, magasiner og kataloger. For postutsendelser gir plasten i tillegg produktet ekstra beskyttelse mot røff behandling i postgangen samt slitasje forårsaket av vær- og vind.

Lundeby har 8 plastpakkere som kan plastpakke fra A6 til A3-format. Max tykkelse på produktet som skal plastpakkes er 4,5cm. Vi kan plastpakke 5 bilag maskinelt og 4 bilag manuelt og har lang erfaring med alle typer bilag. Vi har også krympetunnel på en av våre plastpakkere. Dette gjør at tunge produkter ikke slenges rundt i plasten og ødelegger pakkingen.

Vi kan tilby alle varianter av plast, også plast med trykk. Plasten vi benytter leveres av ISO-miljøsertifiserte leverandører og er svært miljøvennlig. Vi kan også tilby en spesiell plast, maisplast, for de spesielt miljøbeviste. Denne plasten er laget av mailsstivelse (100% organisk materiale) og kan også leveres med påtrykk i flere farger. Ønsker du å vite mer om de ulike plasttypene vi kan levere, klikk her.

Det er stadig større kamp om oppmerksomheten i postkassen og i butikkhyllene. Derfor tilbyr vi nå muligheten å trykke på metallisert plast og demetalisere i de feltene du ønsker at kunden skal kunne se på produktet for å øke nysgjerrigheten. På denne måten oppnår man to effekter. For det første får man en større oppmerksomhet på grunn av at man benytter en annen type emballasje på produktet som skiller seg ut. For det andre har mottakeren mulighet til å se litt av hva som befinner seg inni pakken. På denne måten kan salget og responsen økes.

  K O N T A K T
Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan tilby? Send oss en mail eller benytt vårt kontaktskjema. Klikk her for en oversikt over våre ansatte.


 

GENERELL INFORMASJON
Om LUNDEBY MAILING
Veibeskrivelse
Kontaktinformasjon
Kortfilm om LUNDEBY-gruppen
LUNDEBY MAILING Brosjyre

TJENESTER
Plastpakking
Adressering

Konvoluttering
Digitaltrykk
DIVERSE
Miljøprofil
Ledige stillinger
Forespørsel
Medieomtale

LUNDEBY MAILING
Lundebyveien 5
1878 HÆRLAND
Tlf: 69 89 86 00
post@lundeby.no

 

   Copyright © 2019 LUNDEBY MAILING - en avdeling i Lundeby-gruppen